Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

LIVRARE, PLATA SI RETUR

LIVRARE
Livram oriunde in Romania, in maxim 2 zile lucratoare (24-48 de ore pentru produsele aflate in stoc), prin curier.
- Costul unei livrari este de 30 lei
- Pentru comenzi de min. 500 lei, livrarea este gratuita
- Comanda minima pe site este in valoare de 250 lei 

PLATA
Preturile sunt exprimate in Lei, fara TVA si fara Taxa de Mediu, de 0,30 Lei/Kg

Valteconline (valteconline.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

Plata in sistem ramburs

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.


Plata online - ING WebPay

Poti plati online cu cardul personal sau al companiei tale in conditii de siguranta deplina, deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate.

Pentru efectuarea platii, vei introduce numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso).

Moneda in care se va efectua plata este RON; pentru alte monede acceptate te rugam sa ne contactezi.


Transfer bancar (ordin de plata)

Dupa trimiterea comenzii, te rugam sa specifici numarul de referinta al acesteia pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii.

Pentru accelerarea procesului, te rugam sa ne contactezi si sa ne trimiti o copie dupa ordinul de plata.

RETURUL
Dreptul de retragere se face conform OUG 34/2014 art. 9/1 in termen de 14 zile - conditiile si modalitatile de exercitare a dreptului de retragere, pentru cazurile prevazute in prezenta ordonanta, sub forma clauzei urmatoare: "consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere".
Inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul informeaza vanzatorul cu privire la decizia sa de retragere din contract, in scris la adresa de e-mail office@valtec.ro
Dreptul de retragere in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa se prezinte in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit
Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la primirea returului.

Consumatorul informeaza SC VALTEC PREMIUM LRUBCANTS SRL cu privire la decizia de retragere din contract printr-o declaratie neechivoca facuta pe un mediu durabil (hartie, mail – office@valtec.ro). Consumatorul are la dispozitie 14 zile de la primirea produselor pentru a anunta retragerea din contract.

Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).


Mentiune 
In toate cazurile de mai sus, cu exceptia celui referitor la defectele in perioada de garantie, produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare ce face imposibila revanzarea lor duce la refuzarea returului.

Orice modificare partiala a starii produselor sau deteriorarea ambalajului original a acestora ce face imposibila vanzarea produsului ca nou, duce automat la refuzarea returului sau, dupa caz, la aplicarea unei proceduri de returnare supusa unor taxe administrative de readucere a produselor la starea in care au fost livrate; taxele sunt cuprinse intre 0 si 70% din valoarea initiala a produsului. Cuantumul taxei administrative va fi comunicat catre client la receptionarea produselor deteriorate/modificate.

Returnarea se va face conform datelor de mai jos: 

SC VALTEC PREMIUM LUBRICANTS SRL
Sos. Odaii 105-107, Bucuresti, Romania 
Cod Postal: 013602
Telefon : 021 352 3832
E-mail : office@valtec.ro 
Program de lucru : Luni - Vineri 08:30-16:00 
In cazul comenzilor care au beneficiat de livrare gratuita (conform termenilor de pe www.valteconline.com, Livrarea, Plata si Returul Produselor) si ulterior sunt returnate partial (valoarea comenzii scade sub valoarea de gratuitate livrare) sau total, taxa de livrare acordata initial cu titlu gratuit, este suportata de client.
Returul se va face prin aceeasi modalitate ca la expediere, curierat la adresa: Sos Odaii 105-107, Sector 1, Bucuresti, cu referinta Comenzii. Produsele returnate trebuie ambalate corespunzator pentru a fi protejate la transport.
Nu solicitati contravaloarea produselor returnate in sistem ramburs. Acestea se vor returna dupa receptionarea produselor de catre reprezentantii nostri.

S.C. VALTEC Premium Lubricants SRL nu va ingradeste dreptul la retur conform OUG 34.
Dupa ce vom receptiona returul in depozitul nostru vom verifica starea produselor returnate.
Ulterior va vom comunica statusul returului.
Daca produsele returnate:
- au ambalajul deteriorat, fara etichetele si inscriptionarile specifice
- nu se afla in ambalajul original in care au fost livrate
- sunt lipsite de accesoriile si componentele originale
vi se va comunica si costul aducerii acestora la conformitate (daca exista aceasta posibilitate) pentru a putea fi repuse in vanzare.