Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Valtec

Produse speciale

Produse premium pentru aplicatii speciale sau condiții de lucru extreme, cu care marim eficienta, prelungim funcționarea și asiguram protejarea în timpul utilizarii echipamentelor și mașinilor. De la lubrifianti sau unsori speciale, până la produse de curatare sau protectie pentru depozitare pt. timp indelungat, avem solutia potrivita.

Vizitează magazinul
Gama

Specialități

Angrenaje și rulmenți

Lubrifianții noștri speciali prelungesc durata de viață a mașinilor dvs. oferind o protecție excelentă. Mai mult, acestea contribuie la economisirea energiei și la creșterea eficienței printr-un coeficient de frecare considerabil mai mic.

Vezi produsele in shop

Construcții

Utilajele și structurile au nevoie de produse de cea mai înaltă calitate, care sa ofere rezistenta in cele mai extreme condiții.

Vezi produsele in shop

Degresari si curatari speciale

Mediile de lucru solicitante și condițiile de lucru speciale, duc la necesitatea de a curata eficient utilajele, mașinile și suprafețele implicate. Pentru asta oferim o gama largă de produse, care asigura o curatare eficace și rapidă.

Vezi produsele in shop

Protejarea obiectelor

Fie după producție, pentru transport sau depozitare, fie in utilizare, produsele și componentele au nevoie sa fie protejate de uzură, rugina, lovituri sau abraziuni. Oferim o gama extinsă de produse specializate pentru aceste nevoi.

Vezi produsele in shop