Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Eurol Lubricants

Sinonim cu premium

Eurol

40 de ani de calitate

Eurol este cel mai mare producător independent de lubrifianți din Olanda de peste 40 de ani. Acest brand s-a dezvoltat pe baza eforturilor continue de a îmbunătăți calitatea produselor, ce sunt distribuite acum în peste 80 de țări.

Ce oferim

Gamă completă

În conformitate cu abordarea noastră cu servicii complete, oferim un portofoliu complet de lubrifianți, aditivi, produse de curățare și întreținere și fluide tehnice. Eurol produce și furnizează lubrifianți aprobați și specificați de OEM. Eurol oferă produse pentru o gamă largă de segmente, inclusiv piețele auto, transport, motociclete, agricultură, echipamente de terasament, industrie și transport maritim.

Deviza noastra

Calitatea ne definește

Produsele Eurol au fost aprobate de cei mai importanti producatori de autovehicule. În plus, Eurol deșine propriul program de calitate „Eurol House of Excellence”. Mai mult, produsele Eurol sunt utilizate și testate pe scară largă în circuitul profesionist al sporturilor cu motor, inclusiv în Raliul Dakar. Promisiunea noastră „Calitatea este în natura noastră” este adânc înrădăcinată în fiecare angajat Eurol: avem o dedicare pasionată de a ne asigura că vehiculele și mașinile sunt perfect lubrifiate în orice condiții.

Vizitează magazinul